E-fit Beauty & Slim

E-fit Beauty & Slim

Nieuw en uniek
EMS behandeling gecombineerd met infrarood

De E-Fit Beauty & Slim is ontworpen zodat personal trainers en wellness centra’s een top-class EMS gebaseerde esthetische verzorging kunnen aanbieden.

De pakken (broeken met buik- en armgordels) die bij dit toestel gebruikt worden, activeren 6 spiergroepen:

 1. Biceps / Triceps
 2. Buikspieren
 3. Onderrug
 4. Billen
 5. Quadriceps
 6. Hamstrings

Er kan ook met speciale spinal jassen gewerkt worden. Deze jassen zijn ideaal om de romp, buik en rug, en de armen te verstevigen.

Passieve EMS IR behandeling

De klant kan kiezen uit 15 verschillende passieve behandelingen. Al deze behandelingen worden gecombineerd met infrarood.

Doordat deze pakken verwarmd worden (infrarood) worden deze behandelingen als zeer aangenaam ervaren. Dankzij deze techniek wordt bovendien de microcirculatie en het metabolisme verhoogd.

Kort samengevat zijn de resultaten van deze behandeling:

 • vet verdwijnt
 • cellulile verminderd
 • spieren worden strakker
 • huid wordt steviger
 • door de lymfecirculatie worden de benen verderlicht

Dit wordt reeds na enkele sessies voel- en zichtbaar.

anti cellulite met logo

Voordelen infrarood

Rugpatient 2
 • Het onderhuids bindweefsel wordt strakker gemaakt
 • De metabolische processen worden geactiveerd
 • De spieren worden gerelaxeerd
 • De pijn bij reuma, artrose & fibromyalgie wordt gereduceerd
 • De rug wordt verstevigd
 • Figuurcorrectie
 • De passieve behandeling wordt zeer aangenaam en ontspannend gemaakt

Per sessie kan de temperatuur ingesteld worden tussen 35°C en 50°C. De temperatuur kan ook verhoogd of verlaagd worden tijdens de sessie.

The ThermoCare werkt met IR-C lange golf infrarood en dringt 4 tot 22 micrometer diep in het lichaam. Lange golf infraroodstralen zijn veilig voor zowel jonge als oudere mensen. In onze huid brengen ze de microscopisch kleine watermoleculen in beweging, waardoor warmte ontstaat. Het lichaam zorgt er zelf voor dat deze warmte diep in het lichaam wordt gestuurd, waardoor het sneller, efficiënter, beter én vooral veiliger opwarmt.

Als gevolg daarvan versnelt de bloedcirculatie in het gehele lichaam en verbetert ons celmetabolisme.

De helende werking vertaalt zich in een afname van pijn aan de spieren, gewrichten of zelfs organen. De lang golf infrarood energie die dus enkel op deze manier in ons lichaam binnenkomt, stimuleert het immuunsysteem, geeft impulsen aan het cel vernieuwingsproces, biedt een heilzame ondersteuning bij medische klachten en verbetert de bloeddoorstroming zodat we sterk, gezond en energiek blijven.

Infrarood en de Romeinen

Dat infrarood warmte heilzame effecten heeft, wisten de Romeinen 2000 jaar geleden al. Men had toen geen kennis van lange golf, middengolf of korte golf infrarood (IR-C, IR-B en IR-A), maar men gebruikte wel gloeiende kolen en stenen in een Lankonium. Dit is een ronde kamer met muren van marmer. In het midden van deze kamer bevond zich een bassin met gloeiende kolen en stenen. Rond dit bassin stonden banken waar men zich kon ontspannen en genieten van de warmte. Men wist toen al dat dit goed was voor het spierstelsel en dat dit een preventieve werking had tegen spierspanningen en reumatische aandoeningen.

Rugversteviging

Rugjas

De rugjassen met electro-pads maken komaf met lage rugpijn, nek- en schouderklachten. De EMS impulsen zorgen voor de spierversteviging, terwijl de infrarood zorgt voor ontspannen spieren en een betere bloedcirculatie. Infrarood zal het genezingsproces extra ondersteunen.

De volgende spieren worden geactiveerd:

 1. Bovenste en onderste buikspieren
 2. Trapezius spieren
 3. Brede rugspier
 4. Diepe rugspier
 5. Binnen heupspieren
 6. Biceps & triceps

Belangrijkste kenmerken

 • Geoptimaliseerd voor rugtrainingen
 • Geoptimaliseerd voor therapeutisch gebruik (de ondersteunende spieren van de wervelkolom)
 • Luchtdoorlatend materiaal
 • Antibacteriële stof
 • Verplaatsbare electroden-pads waardoor deze perfect op de juiste locatie kan geplaatst worden
Passief

Vraag nu een proefsessie aan.

De contracties die het E-Fit toestel produceert, voelen aan als een rollende massage van de spieren. Ze zorgen voor een aangenaam en comfortabel gevoel en geven je nadien extra energie.

Kom even langs om hiervan getuige te zijn.

Contacteer ons

E-fit Antwerpen