Over Ons

Over Fit & Gezond

“Fit & Gezond” is één van de eerste E-Fit centra in de Kempen. Dit initiatief werd genomen door Bruno Janssen in juni 2014.

Fit & Gezond is een training- en adviescentrum waar iedereen terecht kan om het beste uit zichzelf te halen.

“Fit en Gezond” biedt je de mogelijkheid om door middel van een unieke en persoonlijke aanpak je lichaam fitstrak, slank en gezond te maken.

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_1bf8

Over Bruno Janssen

Bruno Janssen heeft een carrière als basketbalspeler en basketbalcoach achter de rug. Hij speelde in Halle, Lennik, Vilvoorde en Dessel. Als coach (A-trainer) was hij werkzaam in Dessel, Mol, Lokeren, Diest, Turnhout, Herentals en Hemiksem en dit zowel bij de jeugd, dames en heren in de provinciale, landelijke en nationale reeksen. Tijdens de vakanties stonden skiën, diepzeeduiken en bergbeklimmen regelmatig op het programma.

Als geen ander kent hij de invloed van voeding en lichaamsbeweging op lichaamsgewicht en sportprestaties.

Nu is hij lid van het Jogging & Marathon team JMT te Mol en gepassioneerd door gezonde voeding.

Contacteer ons vrijblijvend

efit_medical_0

Over E-Fit

E-Fit heeft als énige een medisch toestel met een medische certificering. De kwaliteit van de dienstverlening is gecertificeerd volgens de eisen van het ISO13485 kwaliteitslabel.

E-Fit blijft investeren in Research & Development. Daardoor kunnen we uitpakken met een uniek gamma aan E.M.S. apparatuur, dat de nieuwste en meest veilige technologie bevat!

Het internationaal medisch E-Fit team, dat bestaat uit dokters en kinesisten, kunnen we steeds om advies vragen. Zij staan ons bij bij het oplossen van medische vraagstukken in geval van bepaalde ziektebeelden die specifieke E.M.S. trainingen op maat vereisen.

brunhilde met pijlen

Fit & strak …

Bij ons kan je terecht voor een 20 minuten durende workout.

Versteviging van spieren en rug, intensieve vetverbranding, stofwisselingsboost, verbeteren van sportprestaties kan bereikt worden op een passieve, actieve of intensieve manier.

Of het nu gaat om af te slanken, fitter worden, een sportspecifiek doel te bereiken of je gewoon beter in je vel te voelen, wij bieden je een uniek oplossing om dit doel te bereiken.

tape-fork-diet-health-53416

… slank & Gezond

Meer en meer mensen worden omwille van hun gezondheid geconfronteerd met bepaalde vereisten of beperkingen op het vlak van voeding.

Wij bieden een uitgebreid gamma aan dieetproducten zodat diëten en genieten van eten perfect samen kunnen gaan.